Over ons

Wij zijn een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van steigerhouten meubels voor zowel binnen als buitenshuis .

Meubelhout levert een enorme variatie aan meubels voor binnen en buiten. Wij werken uitsluitend met 3 cm dik nieuw steigerhout, ruw of geschaafd en geschuurd en voorzien van KOMO keurmerk.

De meubels kunnen als bouwpakket geleverd worden, waardoor de toch al zeer laag geprijste meubels nog voordeliger zijn. Uiteindelijk heeft u het gevoel dat u uw eigen meubel heeft gemaakt. Wilt u het uzelf makkelijk maken, dan worden, tegen een schappelijk tarief, de meubels voorgemonteerd verstuurd en/of bij u thuis afgemonteerd.

De bouwpakketten zijn voorzien van een complete stap voor stap werkinstructie, inclusief fotoreportage of duidelijke tekening, schroeven en een bitje. 

Ook voor de kussens gaan wij uitsluitend voor de beste kwaliteit stoffen en schuimsoorten. Het schuim heeft een dikte van 10 cm, de stof is vuil- en waterafstotend, wasbaar op 40 graden en heeft een zeer goede score qua kleurechtheid en slijtvastheid.

Qua oppervlaktebehandeling zijn er heel veel mogelijkheden.Het hout kan bruin, groen of zwart geïmpregneerd worden maar ook een anti-vergrijs behandeling ondergaan. Daardoor behoudt het haar eigen kleur.

Daarnaast is het mogelijk om alle planken en latten industriëel te laten lakken in elke gewenste transparante of dekkende kleur. Het hout wordt dan rondom 2 x gelakt en tussendoor geschuurd. Dit geeft een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en het oogt direct super in bijvoorbeeld white wash, natuurlijk vergrijsd, antraciet, mahonie of welke kleur dan ook.

Neem vooral een kijkje op onze website voor een impressie van de mogelijkheden maar schroom niet om uw op maat offerte aan te vragen. Geen terras, huis of tuin is het zelfde en bij ons is alles mogelijk.

Een kleine greep uit het assortiment:

·        Hoekbanken in diverse varianten

·        Loungebanken en stoelen

·        Hockers en salontafels

·        Tuintafels, stoelen en banken

·        Buitenkeukens

·        Statafels met krukken

·        Kasten

·        TV Meubels

·        Bedden

·        Bureau’s


Heeft u een bepaald idee voor wat betreft uw tuin of huisinrichting? Mail of bel en u krijgt een schets en offerte op maat.

De levertijd bedraagt maximaal 2 weken (gelakte meubels kan iets langer zijn) en wij leveren door heel Nederland.