Leveringsvoorwaarden

Meubelhout.com is van mening dat service erg belangrijk is. Als er een probleem is lossen we dit graag netjes op. Iedere bestelling wordt zorgvuldig verwerkt met de beste bedoelingen. Mocht er een onenigheid over een bestelling of levering ontstaan, dan gelden de onderstaande leveringsvoorwaarden. Bestellen bij meubelhout.com betekend dat u akkoord gaat met deze “kleine lettertjes” die wij voor de leesbaarheid maar lekker groot hebben gemaakt.

Bestelling:
Indien u besteld bij meubelhout.com vragen wij u om persoonlijke gegevens. Deze gegevens zijn nodig voor het snel en correct verwerken van de bestelling. De ingevoerde contactgegevens gebruiken wij om u na uw aankoop te kunnen voorzien in goede en persoonlijke service. Wij waarderen uw vertrouwen en beschermen uw persoonlijke gegevens, deze zullen niet worden doorgegeven aan derden. Zie hiervoor ook onze Privacy Policy.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Deze worden echter duidelijk vertoond in de winkelwagen voordat uw bestelling definitief wordt. Meubelhout.com behoudt het recht de prijzen te wijzigen. Indien dit gevolgen heeft voor een reeds lopende bestelling, zult u hierover gecontacteerd worden. Vanzelfsprekend heeft u het recht de bestelling te annuleren als u het niet eens bent met de prijsverhoging.

Communicatie:
Na elke bestelling ontvangt u een bestelbevestiging en betaalgegevens op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Controleer de juistheid van de bestelling, aangezien de bestelbevestiging bindend is in geval van onenigheid. Bij twijfel of onjuistheid van gegevens, wordt u geacht zelf contact op te nemen per mail of per telefoon. Vermeld bij correspondentie altijd uw bestelnummer!

Betaling:
Nadat uw bestelling is voltooit bij meubelhout.com dient u het volledige bedrag te betalen, alvorens overgegaan wordt tot levering door meubelhout.com. U kunt uw betaling overmaken per bank/giro naar ING rekeningnummer 4204789
ten namen van MMWH Cuijpers Freelance kwaliteit stoffeerders te Den Helder.
Ook kunt u er voor kiezen de betaling direct via iDeal te voldoen. het is ook mogelijk na orderbevestiging dat u contant betaald aan de transporteur bij aflevering.

als u geen gebruik maakt van ideal dan kunt u ook de meubels bestellen via de mail en als we overeen kunnen komen dan betaalt u contant bij aflevering aan de vervoerder .of als u het zelf ophaalt .

 

Levering:
Wanneer uw betaling binnen is zal meubelhout.com zorg dragen voor het leveren van het juiste product met de (eventuele) opties, dit zal in de regel binnen 14 dagen zijn. Indien u gekozen heeft voor montage zal dit vooraf of op locatie gebeuren, dit afhankelijk van het product. Mochten bepaalde producten niet leverbaar zijn zal meubelhout.com u hiervan op de hoogte stellen.

Onbezorgbare bestellingen:
Bestellingen worden bezorgd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Vul dit daarom zorgvuldig in! Mocht een bestelling niet geleverd kunnen worden op basis van de opgegeven adresgegevens dan kan de bestelling geannuleerd worden. Het betaalde bedrag zal worden terugbetaald met aftrek van eventuele verpakking- en verzendkosten.

Eigendomsvoorbehoud:
De bestelde producten zijn pas eigendom van de klant als aan alle betalingsverplichtingen en overige voorwaarden is voldaan. Op het moment van aflevering van de producten van meubelhout.com bij de klant, is de klant verantwoordelijk voor eventuele schade die na aflevering van de producten gemaakt worden.

Aansprakelijkheid:
Bij ontvangst van de bestelling wordt u geacht de items te controleren op onvolkomenheden, op de juistheid en volledigheid van de levering. Is dit niet het geval dan dient u hiervan binnen 7 werkdagen gemotiveerd en schriftelijk (e-mail, post) melding te maken. Blijkt er inderdaad iets mis te zijn met de levering, dan zal meubelhout.com ofwel de desbetreffende producten tegen factuurwaarde terugbetalen ofwel vervangen voor nieuwe exemplaren, mits de oorspronkelijke producten onbeschadigd retour gezonden worden. Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van meubelhout.com, mits de afnemer aan alle voorwaarden heeft voldaan.

Annulering:
U kunt binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product zonder toelichting annuleren en voor eigen rekening aangetekend retour zenden. Bij annulering moet u het gekochte onbeschadigde product (binnen 7 werkdagen na ontvangst) terugzenden, waarna binnen dertig dagen na annulering en ontvangst door meubelhout.com van de retour gezonden artikelen, met aftrek van de verzendkosten, het betreffende factuurbedrag aan u wordt gecrediteerd.